Конструктор bela 10924 Парк юрського періоду. Полювання на Рапторів у Парку Юрського періоду (аналог Jurassic 75932)

1360 грн

  • Виробник: Bela (lari)
  • Модель: bela 10924
  • Наявність: Є в наявності
  • Разом з ПДВ: 1360 грн

Ми не зупиняємось у знайомстві зі світом Динозаврами і у нас на черзі черговий набір під назвою Полювання на Рапторів у Парку Юрського періоду . З конструктора Bela 10924 Вам вдасться відтворити ігрову сценку з кінофільму Парк Юрського періоду . За сюжетом динозаври напали на лабораторію, ось власне таку рольову гру ми і пропонуємо розіграти разом із Bela Полювання на Рапторів у Парку Юрського періоду .

Вся дія розгорнуться навколо основної споруди аналога Lego 75932 – головного блоку науково-дослідного центру. Тут Ви зустрінете безліч деталей інтер'єру. Забарвлено будівництво в сіро-бордові кольори. У кутку розташувався подіум, а поруч із ним вікно на якому видніється емблема. Трохи далі важить карта, а поряд стоїть телефон.

З іншого боку подіуму розташувалися двері, за нею робоче місце вченого. На столі стоять два монітори, що поруч обертається стілець. Крім цього в конструкторі аналог Lego Полювання на Рапоторів у Парку Юрського періоду є спеціальне обладнання для нагляду за розвитком ембріонів, яке знаходиться під відео спостереженням і кухня.

Загальні характеристики
Серія Jurassic
Связанное
Конструктори
Кількість деталей 378
Аналог Лего 75932
Вік 6+
Рік виходу

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре